God morgon!
 
Det är dagen efter annandagen, och jag sitter vid matbordet och reflekterar och funderar över julen om precis varit. För min del har julen varit väldigt, väldigt fin! Jag hoppas du också haft det bra!
 
Julaftonen blev ungefär som jag hoppades på, och som jag skrev om i mitt förra inlägg. Mysig frukost med familjen då älskade dottern också fick öppna några julklappar. En vintrig bilfärd till min bror med familj, där också mamma och pappa var. Vi fikade, åkte pulka, drack glögg ute i solskenet, tittade på Kalle, åt god julmat, fick besök av tomten. Ja, det blev mysiga timmar, och framåt kvällen åkte vi hem igen.
 
juldagsmorgonen klockan 6.30 åkte jag och vår nya kyrkomusiker Liselotte mot Handöl för att fira julotta i vackra, lilla kapellet. De hade varnat för storm, så det var lite oroligt att ge sig iväg. Men allt gick hur bra som helst tills det var dags att svänga av E14, och in på den mindre vägen mot Handöl. Där var det inte plogat, och jag hade ingen aning om hur mycket snö som faktiskt låg där på vägen. Om bilen skulle klara det. Det gjorde den. Och vi kom fram som vi skulle. När vi öppnade bildörrarna insåg vi hur mycket det faktiskt stormade. Men många människor hade trotsat vädret och kom för att fira julotta. Det blev en fin stund. Efteråt drack vi kyrkkaffe på Hanriis café och åt världens godaste våfflor. När jag sedan kom hem bytte jag om till skidkläder och jag och älskade maken begav oss till Åre Björnen för ett varv i spåret. Härligt! På eftermiddagen hade jag en vigsel i Åre gamla kyrka. Kvällen blev en mycket lugn kväll.


Jag var ledig annandagen. Så här mycket ledighet en jul har jag verkligen inte haft på många, många år. Så det gällde att njuta av det. Och det var inte svårt alls för solen sken och pisterna var fina och jag gjorde premiärturen på slalomskidor för i år. Några timmars åkning och en paus med varm choklad med vispgrädde. Det kan inte bli så mycket bättre.

På kvällen kom några fina vänner på middag. Vi plockade fram av julmaten och jag snodde ihop en köttfärspaj. Det blev bra så.
 
tacksam över denna julhelg. Nu laddar jag om inför nyårshelgen. Då jobbar jag desto mer. Ha en riktigt fin dag!
 /Karin