År som gått

Det här är i juni 1989 på förstukvisten till ”fasterstuggu” på min hemgård. Jag är på väg till kyrkan för att få ta emot ett musikstipendium. När jag kommer dit kan jag konstatera att kyrkan är fullsatt och att körer från hela länet är där för att sjunga. Själv går jag med darrande ben fram för att ta emot stipendiet och för att sjunga. Jag sjunger ”I midsommartid”. Jag minns inte så mycket mer av den dagen men gläds över att hitta den här bilden. Jag har inte sett den på många år, men den får mig att kastas tillbaka till ett då. Till ett 80-tal med permanentat hår. Till en period i mitt liv då jag gick på musikgymnasiet i Östersund och det mesta i livet präglades av musik och formuleringar. Dessutom är jag ju väldans söt i min hembygdsdräkt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.