Hoppets tecken

Igår när jag svängde in på vår gård blev jag alldeles mållös. Denna fantastiska, färgstarka regnbåge var uppspänd mellan Mullfjället och Renfjället. Jag har aldrig sett en regnbåge med så starka färger, en regnbåge liksom utan avbrott.

För mig blev den en symbol för hopp. Vi kallar ofta regnbågen för hoppets tecken, löftets båge, och för mig står den för framtidstro och mångfald. Något som vi, alldeles särskilt i vår tid, behöver tro på, stå för och kämpa för.

1 svar på ”Hoppets tecken

  1. Oj, vilken vacker regnbåge! Tänk att se en sådan i november. Ja nog är det något speciellt när man ser en sådan på himlen och nog behövs hopp just nu i vår värld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.