Adventsmys

Det har varit en alldeles speciellt mysig dag i advent. Den började med morgon vid matbordet med levande ljus, tidning och kaffe i tystnad och ensamhet. När resten av familjen vaknat drog vi igång bakning och dottern och jag bakade lussekatter. Hon for sedan till stallet till ridlektion och jag tog med vår hund på en skön långpromenad. När jag var tillbaka kokade jag kaffe och glögg och tog fram pepparkakor och våra nybakade lussekatter. Grannarna kom och vi hade en mysig stund ihop med mycket skratt och prat. När de gått lagade L och jag pasta- och kycklinggratäng och till middagen fick vi besök av två av dotterns kompisar. De ska sova över så här är riktig myskväll ikväll med film och snacks. Gillar adventstiden mycket, mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.