Längtar till Gotland

Vi väntar på snö här i Duved. Väntar på de stora snöflingorna som ska komma och bädda in vårt landskap i vitt. Som ska göra julen till en vit jul för oss och alla gäster som kommer för att fira julen här. Det är snö, men inte mycket, så vi behöver mer!

Men mitt i detta väntande på snö drabbades jag av akut längtan till Gotland! Till Gotland och tillbaka till Gotland. Vi var där i somras, en synnerligen trevlig semestervecka. Det är något med den ön som gör att jag bara vill tillbaka och tillbaka.

Till våren ska jag få åka dit igen. Då ska jag och L få uppleva Gotland i maj. Det blir häftigt och se ön i vårens skepnad. Jag ska vara där och föreläsa. Ser fram emot det mycket!

3 svar på ”Längtar till Gotland

  1. Vad roligt att ni ska dit igen! Var ska du föreläsa? Gotland är vackert, jag har varit där i två omgångar. Senaste gången var jag där i över två veckor och hann med mycket, bl a medeltidsveckan som var en upplevelse. Men du, en vit jul?! Tror inte på det här i stan, det har regnat nåt fruktansvärt och det är så varmt för årstiden. Och halt!! Nu får jag vingla fram på isiga trottoarer igen. Denna vinter börjar inte så bra.

  2. Jag ska föreläsa i samband med Gotlands kyrkvecka. Ska bli himla kul! Å! Tänk att få vara på Gotland i 2 veckor! Vilken förmån! Nej, en vit jul är nog bara att glömma. Det regnar här också idag, spöregnar! Så tråkigt! Och turisterna kommer gående från tåget med skidor och massor med packning. Tänk så tråkigt att mötas av detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.