I månens sken

Den här månen mötte mig idag när jag kom hem och gick in i min skrivarhörna. Jag satte igång datorn, vände mig mot fönstret och tittade ut och där! Där lyste månen i all sin glans över Åreskutan. Det är en stor ynnest att bo i ett hus med utsikt. Att se Skutan varje dag i olika skepnader. Någon skrev ”Utsikt ger insikt” och jag tror verkligen det är så. För mig föds och flödar kreativitet  när jag har möjligheten att blicka ut över fjäll eller skog, över hav eller fjällbäck. Sinnet renas och rensas och nya tankar får plats.

5 svar på ”I månens sken

  1. Ja visst är det härligt med utsikt. Och ni har ju verkligen en fantastisk sådan. Vi hade en vacker utsikt när vi bodde på Rödön. Vi såg sjön och Oviksfjällen. Den utsikten saknade jag när vi flyttade. Men jag är glad över utsikten från vardagsrumsfönstret, där ser vi sjön och andra sidan den, en utsikt det också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.