Mellan begravning och vigsel

Middagsvila är underskattat, tycker jag. Jag älskar att ta en snabb kort paus på eftermiddagen. Huvudet rensas, andningen stillas, kroppen avslappnas. Inte bara härligt, utan många gånger nödvändigt. Igår ägde min middagsvila rum i St Olovsgården i Åre med denna vy rakt framför mig. Åre skola och Åreskutan i flödande sol och klarblå himmel. Så mellan en begravning och en vigsel var det SÅ bra med vila. Tycker fler borde skaffa sig vanan.

2 svar på ”Mellan begravning och vigsel

  1. Lunchrast. Att vila skulle vara bra. För mig är viktigt att få gå hem, att lämna min arbetsplats. Att unna fem minuter bara ligga still är nog klokt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.