Skidåkning

Jag har så många coola, vältränade, modiga, målinriktade och ambitiösa vänner och släktingar som drar iväg och åker Vasaloppet. Jag är sjukt imponerad, ska ni veta! Alla träningstimmar ni har bakom er, alla målbilder ni har skapat, allt ni satsat på det här loppet. Bra, bra jobbat!
Själv är jag inte det minsta intresserad av att åka lopp, däremot är jag mycket intresserad av att åka skidor! Och jag gör det ofta. När en bor som vi gör finns det alla möjligheter. Jag kan ta skidorna under armen, promenera i två minuter, och sedan hoppa på längdspåren här i Duved. Jättefina spår! Eller jag kan ta skidorna under armen och gå ett par minuter åt andra hållet. Då kan jag åka på isen, fantastiskt fint!
Vill jag ta bilen några kilometer kan jag åka skidor i underbara Ullådalen eller i Björnen. Det är en lyx, det tycker jag verkligen! Bilden här ovan är från i fredags när jag åkte här i Duved. Då sken solen in bland träden.

1 svar på ”Skidåkning

  1. Fina spår! Jag slutade åka skidor för några år sedan, fick så fruktansvärt ont efteråt. Men som jag saknar det! Jag åkte mycket skidor när jag var liten och under ungdomen, jag älskade det. Även när barnen var små åkte jag med dem. Jag kan sakna den där känslan när man glider fram en vacker vinterdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.