Packar och förbereder mig

När vi vaknade i morse var allt vitt, och stora snöflingor föll mot marken. Dottern blev förkrossad – nu är hon less på vintern. Nu vill hon få sätta upp sin studsmatta här ute på gräsmattan. Jag blev kanske inte förkrossad, men en smula trött. Jag vill ha också ha vår nu! Jag vill ha sol och tussilago och varma vindar och gräsmattor som går över i grönt.
En del av det kommer jag säkert att få uppleva redan imorgon kväll. Då flyger jag till Stockholm med kära mor. Jag anar att det är långt mer vår där än här. Ser fram emot att kunna sitta på uteserveringar i solen och kika på människor. Det är något av det bästa jag vet.
Vi ska vara där i två dygn. Ärendet är i första hand en föreläsning i Uppsala på torsdagen, men det är ju så himla bra att kombinera jobb och mysig ledighet.
Så nu packar jag och förebereder mig. Innan vi flyger till Stockholm ska jag också hinna med en föreläsning på Frösön.

2 svar på ”Packar och förbereder mig

  1. Det låter fint med en mor och dottertur. När vi var i Stockholm för en månad sen var det varmt redan då. Hoppas ni får fina dagar och lycka till med dina föreläsningar.

  2. Tack Eva!

    Har precis läst mailet angående författarnätverket och kvällen med Elin. Så trist att jag missade hennes föreläsning! Hade nog fått med mig en hel del klokskap därifrån.

    Ha det så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.