Förbereder en konsert och lite annat

Jag vaknade till ännu en morgon med varm sommarluft. Det är bara för härligt! Jag skulle kunna bo ute på altanen sådana här dagar. Älskar vyn över Åreskutan och Mullfjället, älskar den grönskan som är nu. Så jag gjorde mitt träningsprogram på altanen, drack mitt morgonkaffe på altanen, åt min frukost på altanen…

Men så behövde jag ju också ta tag i dagen. Så under dagens timmar har jag varvat förberedelse inför kommande konsert med matinköp, städning och bakning. Bakning inför skolavslutningen på fredag. Det blev chokladmuffins. Dottern påstod att de blev goda när hon fick provsmaka när hon kom hem från skolan.
Nu ikväll har jag varit på vackra Fjällsätra i Undersåker på ett möte med god middag. Det blev en fin stund. Men när jag gick ut till bilen märkte jag att vinden vänt, det hade blivit rejält kallt, och kanske har de rätt de som sa att snö är på väg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.