Sommar i P1

Hej kära bloggläsare!
Lyssnar ni på Sommar i P1 precis som jag? Jag har gjort det i många år nu, och är både glad och inte glad över att en inte bara är hänvisad till kl 13.05. Det som är bra med det är ju förstås att en kan lyssna precis när en vill. Och jag lyssnar gärna i bilen, när jag rensar ogräs, när jag klipper gräs, när jag promenerar… Det som är mindre bra med det är att det var något lite magiskt kring att slå på radion precis kl 13.05. Att då ha bryggt en kopp kaffe och gjort sig beredd.
Årets sommarvärdar är spännande och det är en brokig skara. Jag ser allra mest fram emot att lyssna på Gunhild Stordalen, som pratade 28 juni, Stina Stoor, 29 juli, Parul Sharma, 3 augusti och Kerstin Ekman, 14 augusti. Det är härligt att få bli uppslukad, uppfylld och inspirerad av människors berättelser. Någon sa: ”Ibland tänker man att man inte ska lyssna för att en person verkar ointressant eller fjantig, men så lyssnar man i alla fall, och får med sig massor.” Ja, så är det ju! Varje människa bär en historia. Varje människas historia är värd att lyssna till.
Vad har ni för sommarpratsfavoriter? Tipsa gärna!
Hej från semesterledig Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.