Morgonpromenad med reflektioner

Tar morgonpromenaden med min fina kompis. Vi går först till ”Myggvallen”, den gamla fotbollsplanen, och kör lite övningar. ”Sitt”, ”ligg”, ”stanna”, ”sök”, ”hämta”. Oj, så han jobbar! Sedan går vi ner till vattnet och fortsätter bort längs stranden. Mina morgonpromenader är ovärderliga. Mitt sätt att sortera tankar, reflektera.
Jag ska snart gör mig i ordning för att åka till Åre gamla kyrka för att ha gudstjänst. Igår hade jag två vigslar. Det blev vackra och berörande stunder med lyckliga vigselpar. I fredags hade jag en begravning. Det är speciellt att få vara präst och få ta del av människors stora ögonblick, både i den största glädjen och den svåraste sorgen. Som präst blir aldrig arbetet rutin eller ”vardagsmat”. Varje möte blir speciellt och unikt. Tacksam!

Det är lite regn i luften också idag, men jag tror jag ska ta mitt morgonkaffe här ute på bron.

5 svar på ”Morgonpromenad med reflektioner

  1. Tack för en fin morgonpromenad! Först tänkte jag att det var väl ovanligt spänstigt att gå till en gammal fotbollsplan för att göra morgongympa med situps och allt. Men så såg jag din underbart söta promenadkompis! Ser både klok och snäll ut – vad är det för sort?

  2. PS. Nu har jag läst ikapp några blogginlägg bakåt. Härlig skolstart, fin ridskola, vackra bilder och kloka tankar. Fina blogginlägg, helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.