När det inte går att hålla sig inomhus

Jag åkte längdskidor igår kväll i spåret i Åre Björnen. Tyvärr ganska isiga spår, men ändå så himla härligt. I morse var jag på mitt yogapass. En bra start på dagen. Så jag tänkte att jag inte skulle ut och röra på mig mer den här dagen. Jag tänkte att den här dagen skulle innebära skrivande,  jobbadministration och ett vigselsamtal.
Men det var ju så oerhört vackert där utanför fönstret! Solen sken och himlen var blå och det gnistrade i den lilla snö vi har. Det gick ju inte att hålla sig inomhus. Så jag drog på mig kläderna och gav mig ut. Gick längs byvägen västerut och lyssnade på en av mina favoritpoddar ”Skriv en bestseller eller en annan bok”.
Men framför allt njöt jag av omgivningarna, av friskluften, av att få röra på kroppen.
Nu står jag här och skriver, och dricker en kopp kaffe, och snart ska jag gå och möta det där blivande brudparet i kyrkan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.