Trevliga möten på förlaget

Jag är tillbaka på hotellrummet efter fina möten på förlaget Verbum. Trött men glad landar jag nu här en stund. Vi har bland annat spelat in en film för marknadsföring av min bok ”Du möter min blick i vimlet”.

Verbum har sina lokaler på Kungsholmen och jag fick en ljuvlig promenad dit . Lite härligt med solsken och blåsippor och glittrande vatten.

Ikväll ska jag lyssna på min fina vän Ulrica Stigberg som föreläser på en av bokhandlarna här i Stockholm tillsammans med storheter som till exempel Carolina Klüft. Kvällen handlar om att vara förälder till tonåringar – jag ser mycket fram emot den.

Hälsar glesbygdsgirl i storstan!

2 svar på ”Trevliga möten på förlaget

  1. Det låter som en intressant bok! Ser fram emot mer tid för läsning nu när det lugnat sig efter ”stora flyttprojektet”- då ska jag läsa den och många fler jag har på vänta-listan 🙂

    • Ja, gör gärna det! 🙂 Det finns så enormt många bra böcker att läsa. Jag har ständigt en vänta-lista.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.