En stilla dag efter intensiva veckor

Det har varit intensiva veckor. Mycket har hänt, många människor har jag mött, många tankar, många känslor. En omtumlande tid och en rolig tid samtidigt. Och jag vet att det fortsätter vara intensiva veckor framöver med boksläpp och annat. Så jag behöver ta dagar av stillhet när jag kan. Idag är en sådan dag.

Jag har skrivit det förr och jag skriver det igen: Det finns ingenting som hjälper en att rensa bland tankarna som en promenad kan. Så idag gav jag mig ut i kylan och blåsten och vandrade upp mot höjderna. Och det var så härligt och välbehövligt!

Tystnaden, ensamheten, hjärtat som hamrar och slår. Vinden mot ansiktet.

Och sedan är det ju så makalöst skönt att komma hem och dricka kaffe och läsa en stund.

Jag önskar dig en fin helg!

/Karin

3 svar på ”En stilla dag efter intensiva veckor

  1. Ja visst är det skönt att komma ut i naturen! Saknar skogen nu när vi bor i lägenheten igen. Men fint nere vid sjön här är det också. Trevlig helg till dig med. Var du på bokdagen igår?

  2. Åh, vad jag är glad att du kommenterar på min blogg! Uppskattas! Jag var på bokdagen i torsdags. Mycket bra! Men vi fick ju inte lyssna till Lars Lerin som ni fick. Hur var han?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.