Boksläpp – överväldigad!

Jag och älskade familjen kom till Åregården ett par timmar innan boksläppet skulle börja. Vi gjorde i ordning i vackra Malmstensrummet där vi skulle hålla till, vi bar in böckerna och jag ”försignerade” några ex. Sedan bytte jag om till kläder som jag tänkt  ska likna min fröken Kristina Hanssons kläder.

 

Plötsligt var det stora rummet fullt av folk! Så mycket folk att alla inte fick plats utan fick stå i rummet utanför och se och höra därifrån. Jag är verkligen överväldigad!

Jag gjorde min presentation av boken, varvade berättelser och sånger, försökte förmedla min starka känsla för fröken Kristina Hansson och det hon skapade. Jag bad också Annica Nordin, som formgett boken på ett så fantastiskt sätt, att komma fram och säga några ord. Och få välförtjänta applåder. Sedan satt jag en lång, lång stund och signerade och sålde böcker.

Under boksläppet bjöds på snittar och dryck. Jag hann aldrig smaka men många sa att de var väldigt, väldigt goda. Bra jobbat, personalen på Åregården!

Och efteråt. En stunds eftertanke och försök till att smälta allt jag varit med om. Överväldigad är ordet som hela tiden kommer tillbaka. Överväldigad över att min fina familj och goda vänner kommit resande långväga för att vara med. Överväldigad över alla som kom och visade sådant intresse för boken. Överväldigad över blommor och presenter och uppmuntrande ord. TACK ALLA!

Nu hoppas jag att ni ska tycka om att läsa ”Drottningen af Åre”.  

4 svar på ”Boksläpp – överväldigad!

  1. Vad härligt att det blev en så fin dag! Jag hade gärna varit där om det inte hade sammanfallit med marknadsdagen på Rödön. Ses på bibblan i Östersund istället.

    • Det är så där med krockarna i livet, Eva! 🙂 Jag är så glad att du planerar att komma till bibblan! Kram!

  2. Det var magiskt, Karin!
    Det är en viktig roman, tycker jag, som minns några fantastiska år i turistbranschen innan jag drog iväg till stora staden. Många roliga minnen dök upp där i rummet som borde ha varit större… Jag anade nog att det skulle bli överfullt😍!

    • Tack Eva! Och tack igen att ni kom! Och för den fina presenten! Den blir en perfekt skrivarkaffekopp framöver. 🙂 Kul att minnen dök upp där i rummet. Ja, det kom bra mycket mer folk än jag någonsin kunnat tro. 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.