Drottningen af Åre – dags för boksläpp!

Ja, nu är det ÄNTLIGEN dags för boksläpp! Jag ser fram emot det med både förtjusning och med bävan. Jag längtar efter att mina läsare ska få ta del av ”min” fantastiska Kristina, och jag vill ju av hela mitt hjärta att de ska tycka om min bok!

Boksläpp i morgon, 4 november kl 14.00 på Åregården!!!!

Här är baksidestexten:

När fröken Kristina Hansson kommer till Åre i slutet av 1800-talet möts hon av en liten, karg bondby. Men fascinationen  för Åreskutan finns där och luftgästerna har börjat leta sig till trakterna. Kristina ser behovet av boende för alla som kommer och bestämmer sig för att öppna Åres allra första hotell. Nu följer en mödosam tid med ifrågasättanden, hon och kritik. Ska hon, en ung kvinna från Skåne, öppna ett hotell? Och tror hon verkligen att det kan vara lönsamt med ett hotell i Åre? Att hon dessutom lever med belgaren Sebast Lennoire utan att vara gift väcker stor förtret i byn. När hon i september 1895 bjuder in till en storslagen invigning av Hotell Åreskutan med gäster från när och fjärran, kan hon inte ana att kampen bara har börjat.

Fylld av både förväntan och bävan alltså, denna kväll. Så det blir bra med fredagsmys med tacos och Idol.

Ha en fin fredagskväll!

/Karin

5 svar på ”Drottningen af Åre – dags för boksläpp!

  1. Spännande! Vilka intressanta och starka kvinnor du lyfter fram! Har börjat läsa ”Den där elden inom”. Påminner mig om en del av mina äldre släktingar som inte gick på ”den breda vägen” som andra antagligen tyckte att de borde gå.

  2. Vilken underbar bok du har skrivit om Kristina Hansson. Jag läser den varje kväll och har svårt att lägga den ifrån mig. Snart är den slut, och jag vill att den ska räcka längre! Det är så roligt att få en känsla för Åres historia på det här sättet. Och extra roligt är det med alla geografiska referenser som man känner igen när man har varit mycket i Åre och Duved. Vill gärna läsa mera om Åre i den här formen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.