Skrivarkurs på Masesgården

Jag sitter vid matrumsbordet och förbereder mig inför veckan då jag ska leda skrivarkurs på Masesgården. Där jag sitter flödar ljuset in genom fönstren, trots att det är eftermiddag. Det är ett annat ljus nu, det märks så väl, och jag välkomnar det. Så nu vill jag omge mig med pasteller och tulpaner.

Nästa helg tar jag tåget till Leksand och vidare mot Masesgården. Jag ser så mycket fram emot att få leda kursen ”Skriv ditt liv” där. Jag ser fram emot att få möta dem som anmält sig, över tjugo stycken, att få ta del av deras berättelser, att få diskutera skrivande och att få dela med mig av mina tankar kring livsberättande.

Det är kurstid två timmar om dagen och resten av tiden får jag njuta av att befinna mig på Masesgården. Ta del av deras fantastiska mat, gå på yogaklasser, vara med på vattengymnastik, och vistas utomhus. Och däremellan tänker jag skriva. Jag tänker hitta ett mysigt hörn att krypa upp i och ägna mig åt min berättelse.

Det känns som en ynnest,

/Karin

 

4 svar på ”Skrivarkurs på Masesgården

  1. Alltså – tänk om jag hade vetat och haft råd och allt det där. Jag har en sådan längtan till Masesgården, jag har haft förmånen att få vara där några gånger för länge sedan och det var fantastiskt. Så perfekt att du är där och är kursledare. Jag har faktiskt tänkt höra av mig till dem för att se om jag kan komma dit på det viset, genom att hålla i kurser 🙂 Lycka till och ha det så fint!

  2. Ja, Masesgården är fantastiskt! Och det låter väl som en väldigt bra idé att du skulle komma och vara kursledare där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.