Skriv ditt liv, Åredalens folkhögskola

Snart är den grönskande sommaren här, och med den kursen ”Skriv ditt liv” vid Åredalens Folkhögskola. Det blir tredje sommaren i rad som jag leder den kursen. Det ska bli så kul!

Det är något visst med folkhögskolemiljön. Något avslappnat och prestigelöst. Och det är något visst när skrivande människor möts. Att få samtala om skrivande, göra olika skrivövningar, se på teorin kring skrivande och livsberättande och dela med sig av sina egna berättelser.

Det blir också en speciell stämning när vi jobbar med att just skriva våra liv. Mycket kan komma upp till medvetandet i både glädje och sorg.

Jag har varit väldigt berörd och omtumlad efter de tidigare kurserna.

Det finns fortfarande några platser kvar till sommarens kurs, så gå in och anmäl dig till Åredalens folkhögskola om du är intresserad. Eller gå bara in och läs mer om kursen, eller om de andra sommarkurserna.

Det vore kul att ses till sommaren!

/Karin

2 svar på ”Skriv ditt liv, Åredalens folkhögskola

 1. Hej!
  Jag som skriver så mycket i mina tankar, men har inte satt något på pränt ännu.
  Kan jag vara med på en sån här kurs?
  Njuter så av skrivandet, formuleringar av ord…att höra vad andra reflekterar kring mm.
  Men jag är färsk i detta.
  /Anna

 2. Hej Anna!
  Kursen Skriv ditt liv är för både nybörjare och för dem som skrivit förut. Vi jobbar mycket med att väcka och utveckla vår kreativitet genom olika sorters skrivövningar, vi delar med oss till varandra av våra berättelser, och mesta tiden är eget skrivande. Du är så välkommen med på kursen om du vill och har möjlighet!
  /Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.