Nu tar jag en paus

Det har varit mycket under en längre tid, och nu är jag rätt trött. Så jag har bestämt mig för att ta en paus från bloggandet. Och jag tror också jag pausar från facebook och instagram. För ska jag kunna bära mina drömmar måste jag ge mig själv utrymme, tid och tystnad.

Jag älskar bilden som min fina vän Maud målat. Jag älskar färgerna och de kloka orden.

Ingen annan kan bära mina drömmar.

Och jag har så många drömmar, det finns så mycket jag vill göra, men jag behöver stanna upp och känna efter. Jag ska göra det nu. Så jag säger nej tack till nya förfrågningar om t ex föreläsningar och sånguppdrag. Men jag kommer att genomföra sådant som jag är inbokad på sedan tidigare. Det är mycket som är roligt framöver.

Men mest av allt vill jag…

 •  vara med älskade familjen
 • fokusera på att återfå orken
 • vara utomhus i sommartiden och röra på kroppen
 • vila
 • läsa böcker
 • baka
 • pyssla på gården
 • måla tavlor med mycket gult
 • känna solen mot kroppen
 • bada
 • leva sommarliv
 • rekreera

Dessutom har jag ett nytt manus på gång som behöver tid och uppmärksamhet.

Så, jag tar en paus från bloggen nu. Tack alla ni som följer mig. Hoppas ni vill fortsätta följa mig när jag är tillbaka! Njut av sommaren när den kommer! Lev väl!

Ingen annan kan bära dina drömmar.

Kram från Karin

3 svar på ”Nu tar jag en paus

 1. Pauser är verkligen viktiga när det blir för mycket omkring en. Fint att du lägger fokus på det som känns viktigt för dig. Man behöver tydliggöra det för sig själv ofta, ofta. Njut nu av livet omkring dig med nära och kära. Gör det du måste men sen, ta det lugnt. Jag har brottats med detta att även det roliga tar kraft. Att bara vara och ha dagar där inget behöver vara inplanerat, det är ett måste för mig nu för tiden. Att bara sitta på en stol och ”tomglo” en stund om dagen, det är vilsamt. Hoppas nu att du kan njuta av den underbara tid vi har framför oss. Var rädd om dig Karin! Det finns bara en som du. Kram Eva

 2. Tack Karin för att du fann något i min bild. Och jag håller med föregående talare: Även det roliga kan bli för mycket. Jag har god erfarenhet av det. Och det är ju i pauserna som glädjen och skapandet återvänder. Så ta paus du, och vila dej – och kom tillbaka när det är tid för det. Stor och varm kram från din vän Maud D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.